Parafínový olej

2 položek celkem
cosiMed Čistič parafínu a fanga
389 Kč

Šetrný čistič parafínu a fanga od německého výrobce cosiMed se svěží citrónovou vůní. Díky tomuto přípravku bude Váš provoz čistý a jednoduše odstraníte zbytky parafínu a...

08.05
Wellea parafínový olej
Novinka
236 Kč –16 %
199 Kč

Kvalitní parafínový olej určený k ředění parafínu v parafínové lázni nebo masáži. Přidáním parafínového oleje do rozpuštěného parafínu lze ovlivňovat bod tání i jeho následné...

200601

Parafínový olej je speciální druh oleje, který se získává z ropy a má velké využití především v kosmetice. Často se také označuje jako olej minerální, jeho INCI název je Paraffinum Liquidum, je to kapalina bez barvy a zápachu. V kosmetickém průmyslu je tato surovina velice využívaná především proto, že je zcela hypoalergenní. Parafínový olej je stálý, dobře zapracovatelný a jeho produkce není drahá jako u tuků lisovaných za studena. Je nezbytnou složkou masážních přípravků, koupelových olejů, pleťových krémů a mlék, vlasové kosmetiky a lze s ním ředit parafín pro přípravu parafínových zábalů. Parafínový olej se do pokožky nevstřebává a vytváří na ní jemný film, který poskytuje například ideální kluznost při masáži. Čistý parafínový olej neobsahuje žádné pěstící či pokožce prospěšné látky.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení