Bambucké máslo

Bambucké máslo pochází z máslovníku afrického, čili ze stromu rostoucího v Africe převážně v oblasti savan. Extrakt z pecek plodů tohoto stromu slouží jako nedocenitelná kosmetická pomůcka s vysokou hydratační schopností. Bambucké máslo jinak také karité se skvěle hodí k léčbě ekzémů, vyrážky apod. Má protizánětlivé a regenerační účinky, vhodný je tedy jak k hydrataci pleti i celého těla, tak na drobné oděrky či spáleniny od sluníčka.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení