Arganový olej

Arganový olej je velice vzácný a blahodárný olej, který se hojně využívá jak v kuchyni, tak primárně v oblasti kosmetiky. V kosmetickém průmyslu je tak ceněný zejména kvůli jeho významnému složení, obsahuje vitamin A, E, F, esenciální mastné kyseliny a tokoferoly. Arganový olej je známý především díky svým účinkům, díky kterým lze oddálit proces stárnutí. Hojně se užívá například proti akné, na atopickou a suchou pokožku či na vlasy pro výživu a proti svědění.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení